Információs felületek

Információs felületek

Kedves Tesók!
Hosszú hónapokra nyúlik vissza, hogy gondolkodunk azon, hogy milyen felületen történjen a fontosabb / kifejezetten BELSŐ információk megosztása. Sokan, sokfélék vagyunk, más-más felületet igénylünk és más-más az internethasználati kultúránk is. Az elmúlt években sajnos ebből is adódott probléma, volt, aki azért távozott a csoportból, mert inkább tehernek élte meg a részvételt. Mára kialakult egy elképzelésünk, ezt osztjuk meg most veletek.
Szeretnénk jelezni, hogy ezek a felületek a közösségünk tagjai, illetve a közösségünk iránt komolyan érdeklődők számára létrejött felületek, melyek olyan infókat is tartalmazhatnak, amik másra nem tartoznak.

Mostantól az e-maileken kívül alábbi felületeken történik a kommunikáció:

1. Aki nincs jelen a közösségi médiában, azoknak ajánljuk ezt a külön linket: teerted.hu/info
Az oldal csak a linket beírva érhető el, csak mi férünk hozzá, akik tudjuk, kérjük ezt ne is osszátok meg másokkal. Itt a legfontosabb hírek megtalálhatók mindenki számára.

2. Facebook csoport: Gyüliplántálás / TEÉRTED belső infók. Ennek a formája nem változik, admin jóváhagyással továbbra is lehet posztolni.

3. TESÓK MESSENGER CSOPORT: A TESÓK csoportban volt a legtöbb probléma, hiszen itt mindenféle kontroll nélkül folyik a kommunikáció. Mégis minden szempontot mérlegelve, látjuk, hogy sokan igénylik a messenger formájában történő értesítést, ezért nem fogjuk törölni, hanem egy nemhivatalos csevegő csoporttá alakítjuk, és igyekszünk azért ide is minden fontos infót kitenni.
Ennek a kultúráját is tanulni kell, egymáshoz igazodni, ezért kérünk titeket, hogy a lenti szempontok alapján használjátok a csoportot. Szeretnénk, ha az új csoporttagoknak jó élményei lennének, ezért aki ezeket a szempontokat rendszeresen figyelmen kívül hagyja, minden harag nélkül, de a kulturált használat miatt, a csoportból el fogjuk távolítani.

>>> Tesók-chat használata:
a csoportban csak gyülekezeti tagok vagy aktív támogató személyek vannak

■ A csoportban cseveghetsz, írhatsz a közösséget érintő dolgokról, imatémákról, beszámolhatsz néhány fotó kíséretében valamiről, de kérünk, hogy figyelj a következőkre:
■ ami nem érint mindenkit, ne ide írd meg (pl. szűkebb csoport infó: táborcsapat női alkalom, vezetőség)
■  ne használjuk adok-veszek hirdetésre, ha van erre igény, lehet egy ilyen csoportot külön létrehozni.
■  tartsd tiszteletben, hogy napi szinten legfeljebb egy új infót ossz meg, hiszen minden kis sor-írás-lájk, csilingel az összes tagnál.

TIPP: A felesleges csipogásokat csökkentheted, ha a lájkokat nem külön küldözgeted, hanem az általad kedvelt mondatra-képre hosszan nyomva is lehet lájkokat nyomni. Lásd mellékelt fotó, ez nem fog csipogni mindenkinél.***

Szeretettel: Gergely Kriszti és Deák Zoli

Ha vannak új érdeklődő barátaitok, ismerőseitek, akiknek ajánlanátok a gyülekezetet, ezeket az oldalakat érdemes ajánlani:weboldalunk www.teerted.hu
facebook oldalunk: www.facebook.com/teertedmisszio
youtube oldalunk: https://www.youtube.com/channel/UCRBNEP0Hcr_98PJfE1YWhiA/videosinstagram oldalaink: www.instagram.com/teerted  és  instagram.com/teerted_wol_ifi

*** melléklet: