Napközis tábor

2021-ben is tervezzük megtartani a TEÉRTED táborokat. Ezen az oldalon találhatsz meg minden szükséges információt.

2021. augusztus 9-13. – TEÉRTED NAPKÖZIS GYEREKTÁBOR (max. 14 éves korig)
2021. augusztus 23-28. – TEÉRTED-WOL Élet Szava AMERIKAI IFI TÁBOR
(14 éves kortól – aki befejezte a 7.osztályt)

Jelentkezési lap GYEREKTÁBORHOZ: IDE KATTINTVA

Jelentkezési lap IFI AMERIKAI TÁBORHOZ: IDE KATTINTVA

Kedves Szülők és Fiatalok!
A napközis és nyári táborok szervezésében minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. Minden egyéb kérdésre örömmel válaszolunk a lenti elérhetőségeken. Idei évben is különleges lehetőségünk lesz együtt dolgozni az Élet Szava Táborral, akik segítségével egy Amerikai Táborunk is lesz!

A táboraink felépítése:
A gyermektáborról (általános iskolások részére):
Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van 8 órától hozni a gyermeküket és 17 óráig biztosítjuk számukra a a felügyeletet. A programjainkhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést. A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás, tánc, zene vagy színjátszó csoport. Ezt személyesen fogjuk egyeztetni. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután.
A hetet egy CSALÁDI TÁBORZÁRÓ programmal zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól.
ÁR: 18.000 Ft / fő / hét
Testvérkedvezmény: 2.000 Ft – a második (és minden további) gyermek tábori díja kétezer forinttal kevesebb a normál díjnál.
Előleg: 3.000 Ft
IDŐPONT: 2021. augusztus 9-13. HELYSZÍN: Dunaharaszti Hunyadi Ált. Isk. Iparos utca felől.

Az Amerikai ifjúsági táborról (14 éves kortól – aki befejezte a 7.osztályt)
Az ifjúsági táborunkban néhány amerikai vendég fogja a programot biztosítani a Wol Élet Szava jóvoltából. Lesz sok-sok játék, nyelvtanulási lehetőség, kezdőtől a társalgási szintig és szeretnénk megismerni egymás kultúráját. Fontos számunkra a fiatalok közösségépítése, személyiségfejlesztése, életvezetése felekezetfüggetlen keresztény szemlélettel. Ezeknek a 14 év felettieknek izgalmas hetet ígérünk!
ÁR: 21.000 Ft / fő / hét
Testvérkedvezmény: 2.000 Ft – a második (és minden további) gyermek tábori díja kétezer forinttal kevesebb a normál díjnál.
Előleg: 3.000 Ft
IDŐPONT: 2021. augusztus 23-28.  HELYSZÍN: Dunaharaszti Camping Duna-part
ELŐLEG BEFIZETÉSI INFORMÁCIÓK:
A jelentkezés rögzítése 3000 Ft vissza nem térítendő előleg befizetésével lehetséges.
Előleg befizetési határidő a kedvezményes díjhoz: 2021.06.30.
(Az előleg vissza nem térítendő, nem jár vissza abban az esetben, ha a táborozó nem vesz részt a táborban.)
Az előleg befizetése teljesíthető átutalással, a TEÉRTED Keresztény Misszió
10401938-50526570-72561063 számú, K&H bankszámlájára. A közleményben szerepeljen a táborozó neve. Amennyiben az átutalás nem lehetséges, akkor külön egyeztetéssel a készpénz befizetés is megoldható (pl. vasárnaponként istentisztelet (10-12h) előtt vagy után, az Iparos u. 2. szám alatt.
Bármi kérdés merülne fel, keress minket elérhetőségeinken:
Gergely Kriszta táborvezető: gergely.kriszti@gmail.com, 20-886-1098

Látásunk, küldetésünk:
 
>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás
 
Fontos számunkra, hogy ne csak a gyermekfelügyelet szükségére reagáljunk, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramjainkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a szükséges szabadidővel együtt. Az ifjúsági programot a WOL ÉLET SZAVA munkatársaival együtt állítjuk össze.
 
>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
 
Táborunk felekezet független, de keresztény szellemiségű, bármilyen felekezetbe tartozó vagy egyáltalán nem tartozó gyermekeket is várunk, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig. A fiataloknak nem a baptista hitelveket tanítjuk, hanem a Biblia alapértékei alapján neveljük őket, felkészítjük a rájuk váró élethelyzetekre, fejlesztjük személyiségüket és a csapatban való sikeres részvételüket.
 
>>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek
 
Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak.

 

>> Küldetésnyilatkozatunk:

Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján.

További információ és jelentkezés: gergely.kriszti@gmail.com e-mailcímen és a 06-20-886-1098-as telefonszámon

További táborbemutató videók itt:
ITT TALÁLHATÓK