Napközis tábor

Kedves Szülők, Segítők, Táborozók!
Nagy örömmel emlékezünk vissza a 2018-as napközis tábor pillanataira. Újra csak hálásak vagyunk, hogy ránk bíztátok a gyerekeiteket és nektek önkéntesek, hogy segítettetek! Istennek adjuk a dicsőséget ezért, nélküle nem ment volna 🙂
Szeretettel küldjük a fotókat lehet továbbítani gyermekeitek elérhetőségeire is, illetve szeretnénk jelezni, hogy megtaláltok minket lenti elérhetőségeinken vagy vasárnaponként 10 órától szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kőrösi suliban istentiszteleti alkalmainkon, ahol lehetőség van Istent és egymást jobban megismerni, segíteni, kérdésekre válaszokat kapni.
Táborfotók jó felbontásban:
Táborzáró és portréfotok: https://photos.app.goo.gl/De59qYpyUFos9Gjv7
Facebook albumok:
Pillanatvideók is hamarosan youtube csatornánkon…
Tv beszámolók:
Teérted – csapat
——————————————————————

2018-es napközis táborunk augusztus 6-11. között lesz a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor általános iskolában! 

Jelentkezési lap: IDE KATTINTVA

A NAPKÖZIS TÁBOR MEGTELT!
Ha szeretnél VÁRÓLISTÁRA kerülni, ugyanúgy töltsd ki az űrlapot és írj egy e-mailt nekem: gergely.kriszti@gmail.com​

Kedves Szülők és Fiatalok!
Gergely Tamásné Krisztina vagyok évek óta veszek részt többedmagammal napközis és nyári táborok szervezésében, amiben minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. Minden egyéb kérdésre örömmel válaszolunk a lenti elérhetőségeken.
 
A tábor felépítése:
 
Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van már 7 órától hozni a gyermeküket és 17 óráig biztosítjuk számukra a a felügyeletet. A fent felsorolt programokhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést.
A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. A nagyobbaknak tiniprogramokat tartunk.
Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás, tánc, zene vagy színjátszó csoport. Ezt személyesen fogjuk egyeztetni. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután.
A hetet egy CSALÁDI TÁBORZÁRÓ programmal zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól.
 
Látásunk, küldetésünk:
 
>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás
 
Fontos számunkra, hogy ne csak betöltsük azt a hiányt, hogy kevés lehetőség van, a gyermekek fiatalok szünidei napközis ellátására, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramunkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Újdonság, hogy a tini korosztály számára, a lassan másfél éve a Kőrösi iskolában működő Biztos Szikla klub programját biztosítjuk. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a szükséges szabadidővel együtt.
 
>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
 
Táborunk felekezet független, de keresztény szellemiségű, bármilyen felekezetbe tartozó vagy egyáltalán nem tartozó gyermekeket is várunk, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig. A fiataloknak nem a baptista hitelveket tanítjuk, hanem a Biblia alapértékei alapján neveljük őket, felkészítjük a rájuk váró élethelyzetekre, fejlesztjük személyiségüket és a csapatban való sikeres részvételüket.
 
>>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek
 
Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak.

 

>> Küldetésnyilatkozatunk:

Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján.

További információ és jelentkezés: gergely.kriszti@gmail.com e-mailcímen és a 06-20-886-1098-as telefonszámon