Napközis tábor

2021-ben tervezzük a TEÉRTED gyerektábort és fiataloknak az amerikai napközis tábort is. Információk hamarosan!

2020-ban is volt WOL ÉLET SZAVA AMERIKAI TÁBOR 12 ÉV FELETTIEKNEK
2020-ban az Amerikai napközis táborban egy lekes csapat többek között néhány amerikai vendég is fogja a programot biztosítani a Wol Élet Szava jóvoltából. Lesz sok-sok játék, társalgási nyelvgyakorlási lehetőség, szeretnénk megismerni egymás kultúráját. Ha németes vagy, akkor is bátran gyere! 12 év felettieknek izgalmas hetet ígérünk! Részletes programon még dolgozunk a vendégeinkkel! 🙂
Időpont: 2020. július 13-17. Helyszín: Dh., Iparos u. 2. (Iposz Székház)

Jelentkezési lap: IDE KATTINTVA

ÓVODÁS ÉS KISISKOLÁS TÁBOR:

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy az augusztusi gyerektábor programmódosítás alatt van. A járvényhelyzetre való előírások és helyszín hiánya miatt az augusztus 10-14-ig tartó gyerektábor az eddigi szokott formában nem kerül megrendezésre.

Az iskoláknak azonban felajánljuk programjainkat, vendégeinket, ajándékainkat, hogy részesei legyünk az iskolák által szervezett felügyeleti program színesebbé tételében. Így nagyon reméljük, hogy gyermekeddel ott találkozunk. Szíves megértéseteket köszönjük, reméljük a régi felállásban 2021-ben ismét találkozhatunk! Addig is szeretettel várunk alkalmi iskolai programjainkra, kirándulásainkra, istentiszteleteinkre, melyekről e-mailben küldünk értesítést, illetve a lenti médiafelületeken információkat olvashattok.

Ha bármiben tudunk segíteni, bátran forduljatok hozzánk addig is!

Sok szeretettel: a TEÉRTED TÁBOR csapata

Infó: Gergelyné Kriszta – 20/886-1098 – gergely.kriszti@gmail.com

Kedves Szülők és Fiatalok!
Gergely Tamásné Krisztina vagyok évek óta veszek részt többed magammal napközis és nyári táborok szervezésében, amiben minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. Minden egyéb kérdésre örömmel válaszolunk a lenti elérhetőségeken.
Idei évben különleges lehetőségünk lesz együtt dolgozni az Élet Szava Táborral, akik segítségével egy Amerikai Táborunk is lesz!
A táboraink felépítése:
Az Amerikai napközis táborban egy csapat amerikai vendég fogja a programot biztosítani a Wol Élet Szava jóvoltából. Lesz sok-sok játék, nyelvtanulási lehetőség, kezdőtől a társalgási szintig és szeretnénk megismerni egymás kultúráját. 12 év felettieknek izgalmas hetet ígérünk!
Részletes programon még dolgozunk a vendégeinkkel! 🙂
Az ovis és gyermektáborról:
Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van már 7 órától hozni a gyermeküket és 17 óráig biztosítjuk számukra a a felügyeletet. A fent felsorolt programokhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést.
A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás, tánc, zene vagy színjátszó csoport. Ezt személyesen fogjuk egyeztetni. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután.
A hetet egy CSALÁDI TÁBORZÁRÓ programmal zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól.
 
Látásunk, küldetésünk:
 
>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás
 
Fontos számunkra, hogy ne csak betöltsük azt a hiányt, hogy kevés lehetőség van, a gyermekek fiatalok szünidei napközis ellátására, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramunkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Újdonság, hogy a tini korosztály számára, a lassan másfél éve a Kőrösi iskolában működő Biztos Szikla klub programját biztosítjuk. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a szükséges szabadidővel együtt.
 
>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
 
Táborunk felekezet független, de keresztény szellemiségű, bármilyen felekezetbe tartozó vagy egyáltalán nem tartozó gyermekeket is várunk, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig. A fiataloknak nem a baptista hitelveket tanítjuk, hanem a Biblia alapértékei alapján neveljük őket, felkészítjük a rájuk váró élethelyzetekre, fejlesztjük személyiségüket és a csapatban való sikeres részvételüket.
 
>>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek
 
Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak.

 

>> Küldetésnyilatkozatunk:

Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján.

További információ és jelentkezés: gergely.kriszti@gmail.com e-mailcímen és a 06-20-886-1098-as telefonszámon