Napközis tábor

2022-es média anyagok:

TEÉRTED gyerektáborról:
ifitábor 2022
TV Tanner bemutatkozása Dunaharasztin: http://kisdunatv.hu/?file=videok/2022/202237/9784.mp4

2022. augusztus 1-5. – TEÉRTED NAPKÖZIS GYEREKTÁBOR  (általános iskolások)
2022. augusztus 1-5. – TEÉRTED NAPKÖZIS ÓVODÁS CSOPORT (ovisok 3 évtől)
2022. augusztus 22-26. – TEÉRTED IFI TÁBOR (14 év felett)

Jelentkezés ide kattintva:

GYEREKTÁBOR JELENTKEZÉSIFITÁBOR JELENTKEZÉS

Kedves Szülők és Fiatalok!

A napközis és nyári táborok szervezésében minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. Minden egyéb kérdésre örömmel válaszolunk a lenti elérhetőségeken. Idei évben is különleges lehetőségünk lesz az ifitáborban együtt dolgozni néhány Élet Szava munkatárssal, akik segítségével.

A táboraink felépítése:
A gyermektáborról (általános iskolások /ovissok/ részére):
Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van 8 órától hozni a gyermeküket és 17 óráig biztosítjuk számukra a a felügyeletet. A programjainkhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést. A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás, tánc, zene vagy színjátszó csoport. Ezt személyesen fogjuk egyeztetni. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután. Körülményeinkhez mérten időnként ovis csoportokat is indítunk, ahol korosztályukhoz mérten, hasonnló programokban lehet majd részük.
Táborunk felekezetfüggetlen, de bibliai értékrendű és keresztény szellemiségű, táborozóink közül sokan jönnek olyanok is, akik nem járnak semmilyen keresztény közösségbe.
A hetet egy CSALÁDI TÁBORZÁRÓ programmal zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól.

Az ifjúsági táborról (14 éves kortól)
Az ifjúsági táborunkban a helyi ificsapat, annak vezetői alkotják a magot és néhány amerikai vendég is szokott jönni a Wol Élet Szava jóvoltából. Lesz sok-sok játék, némi nyelvtanulási lehetőség, és szeretnénk jó közösséget formálni és lehetőséget biztosítani azoknak, akik keresnek egy szerető közösséget. Fontos számunkra a fiatalok csapatépítése, személyiségfejlesztése, életvezetése felekezetfüggetlen keresztény szemlélettel. Ezeknek a 14 év felettieknek izgalmas hetet ígérünk!
Táboraink látása, küldetése:
 
>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás
 
Fontos számunkra, hogy ne csak a gyermekfelügyelet szükségére reagáljunk, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramjainkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a szükséges szabadidővel együtt. Az ifjúsági programot a WOL ÉLET SZAVA munkatársaival együtt állítjuk össze.
 
>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
 
Ahogy korábban írtuk, táborunk felekezet független, de keresztény szellemiségű, bármilyen felekezetbe tartozó vagy egyáltalán nem tartozó személyeket, családokat is várunk, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig. Nem a baptista hitelveket tanítjuk, hanem a Biblia alapértékei alapján neveljük őket, felkészítjük a rájuk váró élethelyzetekre, fejlesztjük személyiségüket és a csapatban való sikeres részvételüket.
 
>>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek
 
Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak.

 

>> Küldetésnyilatkozatunk:

Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján.

További információ és jelentkezés: gergely.kriszti@gmail.com e-mailcímen és a 06-20-886-1098-as telefonszámon

További táborbemutató videók itt:
ITT TALÁLHATÓK